Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantieverblijf zoeken

Verblijven in een boerderij tijdens je vakantie? Op zoek naar boerderijen Ardèche te huur? Wij tonen een aanbod van landelijke boerderijen, geplaatst door eigenaars dewelke rechtstreeks bij hen te boeken zijn.

Er werden geen resultaten gevonden

Heb je altijd al gedroomd van een vakantie op een boerderij? Logeren bij een boer op een hoeve of boerderij is een fantastische ervaring voor jong en oud.

Boerderijvakanties Ardèche

Hoevetoerisme en plattelandstoerisme. Deze vorm van toerisme is populairder dan ooit. Logeren op een landelijke boerderij of een vakantiehuis op een boerenerf is echt een aanrader. Nergens anders heb je de natuur zo dichtbij jouw vakantiehuis. Geniet van de boerenbuiten en de prachtige akkers en velden dewelke jouw vakantiehoeve omgeven.

Kinderboerderijen Ardèche: Tal van activiteiten op een landelijke agriturismo

Kinderen genieten van een verblijf op een kinderboerderij. Een kindvriendelijke boerderij biedt tal van voordelen. Dagelijks komen ze in contact met dieren, dewelke ze kunnen strelen en verzorgen. Of ze plukken vers fruit op de vele boomgaarden. Doorgaans kan je tal van workshops volgen zoals, brood bakken, koeien melken, boter maken, hoeve ijs maken, of wat denk je van een ritje met paard en kar? De verhuurders van deze vakantieverblijven op boerderijen kunnen tal van deze workshops aanbieden. Informeer je telkens vooraf waarin de eigenaars gespecialiseerd zijn.

Verblijven op een boerderij

Zoek en vind een vakantieverblijf op een boerderij en vertrek binnenkort op vakantie. Zoek je een boerderij te huur, dan ben je op het juiste adres. Op Vakantiehuizenardeche.be kan je een vakantieverbijf huren, rechtstreeks via de eigenaar. Wij rekenen geen commissie of extra kosten aan bij een eventuele verhuur van vastgoed.

Populaire zoekopdrachten

Vakantiehuizen Ardèche

Zoek een geschikt vakantiehuis in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek vakantiehuizen Ardèche te huur. Zoek je een vakantiehuis met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk vakantiehuis? Zoek en vind op Vakantiehuizenardeche.be alle vakantiehuizen Ardèche te huur.